Az önkiszolgáló mosoda minden nap reggel 9 órától 22 óráig várja a Budapest VII. kerület Dohány u. 37. szám alatt a szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleit.

Önkiszolgáló mosodánk nyitva tart minden szombat, vasárnap és a legtöbb ünnepnapon is.


Mosó, és szárítógépeink száma optimálisan elegendő még a legnagyobb forgalmú időszakokban is hogy Önök várakozás nélkül vehessék igénybe szolgáltatásainkat. Mosógépeink –melyből jelenleg 12 darab áll rendelkezésükre- maximális töltőkapacitása 8kg/db, melyek akár 20 perc alatt is képesek kimosni 3kg ruhát. Szárítógépeink –melyből 16 darab áll rendelkezésükre- maximális töltőkapacitása mosógépeinkkel megegyezőek, vagy nagyobb 8-9 kg kapacitásúak. Mosás áraink természetesen tartalmazzák a a legkorszerűbb textil tisztítási igényeknek megfelelő mosószert (Ariel kapszula) és öblítőt (Coccolino) is, de természetesen minden ügyfelünk használhatja saját otthon jól megszokott márkájú mosószerét és / vagy öblítőjét is. Az utolsó mosás vagy szárítás indítása 20:30 óráig lehetséges, hogy gépeink a nyitvatartási időn belül végezhessenek a tisztítási folyamattal.

Mosodánkban nagy hangsúlyt fektetünk az élhető, fenntartható környezet védelmére, ezért egyedülállóan, szinte összes gépünk A+, vagy jobb energia osztályú. Gépeink a korszerű technológiának köszönhetően a lehető legtakarékosabban dolgoznak, tehát nem pazarolják a vizet, és az energiát más önkiszolgáló mosodák gépeivel összehasonlítva. Minden mosó és szárítógépünk textil kímélő Woolmark minősítésű, más önkiszolgáló mosodákkal ellentétben, ahol többnyire nem szempont hogy kedvenc textiljei károsodnak a tisztítás és szárítás során.

A mosás, szárítás alatti várakozást kellemesen és/vagy hasznosan eltöltheti internet kávézónkban vagy ingyenesen használhatja nagy sebességű WIFI hálózatunkat ahol kávé és hideg ital automatát is talál. Internetkávézónkban több mint 30 korszerű számítógép, és nyomtató áll rendelkezésére hogy ameddig a mosodában kedvenc ruhái tisztulnak, száradnak addig hasznosan vagy szórakozva tölthesse idejét.  Internetkávézónk web elérhetősége: www.electriccafe.hu

A mosoda üzemeltetője a Royal Hardware Kft,   Önkiszolgáló mosoda,    Self Service Laundry