2022.01.01-től érvényes mosás  árak:

  • Mosás “gyors”     30 °C   (maximum. 3kg – kb. 22 perc)   –              900 Ft
  • Mosás “alapos” 30-60 °C  (maximum 9kg –  kb 62 perc) –              900 Ft
  • Mosás “fertőtlenítő” 95 °C (maximum 9kg kb. 93 perc)-               1000 Ft
  • Kiegészítő centrifugálás (kb. +15 perc)                                            300Ft
  • Szárításszáraz állapot eléréséig* (maximum 9kg –  kb. 70 perc)   900Ft

A mosószert (általában ARIEL kapszula) és az öblítőt (általában Coccolino) az áraink tartalmazzák, de természetesen használhatja jól megszokott mosóporát, öblítőjét is!

*más önkiszolgáló mosodáknál többnyire előre kell fizetni a szárításért, ezért előfordulhat hogy többször is ki kell fizetni ugyanazon adag textil szárításáért, mivel egy előre a szárítógépbe programozott időre megy a szárítógép és így könnyen előfordulhat, hogy az első szárítási ciklus befejezése után a textil még nem teljesen száraz, ezért újra fizetni kell mindaddig, ameddig a textileket száraznak nem ítéli. Ezt általában alacsony hőmérsékletű vagy nehezen száradó textilek szárításánál fog Önnek jelentős többletköltséget okozni a nálunk tapasztalható megoldáshoz képest amikor is a textiljeit addig száríthatja gépeinkben ameddig ‘szekrényszáraz” nem lesz.

Mosodánkban a szárítás -ha Ön másként nem rendelkezik- alapáron addig tart, ameddig teljesen száraz nem lesz a textil, ezzel Önnek jelentős árelőnye lehet a legtöbb önkiszolgáló mosodához képest ahol a szárításért időre kell fizetni.Szárításnál mindig figyeljen a szárítási hőfokra. Túlzottan magas hőfokon történő szárítás esetén a textil gyorsabban megszárad  de bizonyos textilek -melyek nem bírják a magas hőmérsékletű mosást/szárítást- károsodhatnak. Mosodánkban szárítógépeink optimálisan alacsony hőmérsékleten szárítanak.

Tapasztalatunk szerint mosógép töltetenként 4-5 kg ruhát mosnak egyszerre, tehát általában még a kisebb kapacitású gépeinket sem tudják ügyfeleink optimálisan kihasználni. Ne dőljön be a nagy kapacitású ipari gépekkel szolgáltató mosodák reklámszövegeinek, mert  ha nincs Önnek egy színből  (mely egy menetben mosható) 11-16 kg ruhája -azaz annyi hogy optimálisan teletöltse a gépet, akkor csak lényegesen drágábban mosta ki a 4-5 kg ruháját és a környezetét is erősebben terhelte meg a szükségesnél. Ne feledje, hogy már 7 kg ruha is egy púpozott nagyméretű ruháskosárnyi mennyiség, és megtölt egy közepes méretű bőröndöt.